[vc_row][vc_column][vc_column_text]

همراه شتاب دهنده بیزمش شوید تا یکی دیگر از مقالات کسب و کار را باهم بررسی کنیم.
استارتاپ ها در مسیر رشد خود با سرنوشت های متفاوتی مواجعه میشوند، از این رو بعضی بعد از گذشت یک الی دو سال شکست خورده .
بعضی تغییر می کنند و بعضی های دیگر بزرگ تر و بزرگ تر می شوند و گاهی برای هدف رشد بیشتر و بهرمند شدن از بازار بیشتر ادغام می شوند.

ادغام یکی از روش های معمول در حوزه استارتاپ است که برای دسترسی به منابع مالی و انسانی بیشتر و ارتقاء مزیت رقابتی اتفاق می افتد.

[/vc_column_text][vc_column_text]

اهداف مشترک

اولین قدم در راستای ادغام استارتاپ ها داشتن بینش مشترک میباشد. برای تنیده شدن دو استارتاپ با بکدیگر و تشکیل ماهیتی واحد نیاز به تغییرهای بزرگ و آنچنانی در نقشه راه توسعه محصولات و خدمات نباشد، در غیر این صورت صاحبان آن استارتاپ ها باید منتظر مشکلات پیش رو باشند.

[/vc_column_text][vc_column_text]

اشتراک منابع و قدرت بیشتر

در ابتدا هر کسب و کار نوپا به دلیل محدود بودن منابع و اولویت بندی های مجموعه و بدست آوردن آن منابع ناموجود و یا اشتراک و گسترش منابع و اهداف خود اقدام به ادغام می کنند.
از این رو مجموعه ای نیازمند منابع مالی می باشد و مجموعه ی دیگری به دنبال نیروی انسانی و گسترش اهداف خود است، و هر دوی این استارتاپ ها با داشتن اهدافی مشترک دست به ادغام می زنند، و در نهایت از منابع یکدیگر استفاده کرده و کسب و کار بزرگتر و موفق تری را راه اندازی می کنند.

[/vc_column_text][vc_column_text]

منازعه قدرت

استارتاپ ها معمولا توسط شخص و یا تیمی کوچک با شور و شوق فوق العاده بنیان گذاری میشود، از این رو آن افراد ساعات زیادی را برای راه اندازی کسب و کار خود کنار یکدیگر صرف کرده اند و رابطه احساسی میان آن ها تشکیل شده ، هرچند در دنیای تجارت منطقی نیست، حال با ادغام دو استارتاپ با چالش های رو به رو خواهند شد.
هرچند با ادغام استارتاپ ها آن ها به منابع مورد نیاز خود خواهند رسید و مسیر رشد نیز هموارتر خواهد شد اما منازعه قدرت میان بنیان گذاران و مدیران ارشد موجب نابودی کسب و کارشان خواهد شد، از این رو برای به وجود نیامدن این مشکلات قبل از ادغام مدیران ارشد باید در باره صحبت کرده و به اصطلاح سنگ های خود را از هم وا بکنند.

[/vc_column_text][vc_column_text]

یکپارچه سازی سیستم ها

یکی دیگر از مراحل ادغام استارتاپ ها یکپارچه سازی و هم راستا کردن سیستم ها و فرایند با یکدیگر می باشد.
استارتاپ ها معمولا در تیم توسعه خود معماری خاص خودشان را دارند، شاید در نگاه اول این معماری ها مشابه یکدیگر باشند اما در بخش بک اند تفاوت های اساسی وجود دارد.
در صورتی که این تفاوت ها پس از ادغام پابرجا بماند با مشکلاتی رو به رو خواهند شد، برای جلوگیری از وقوع این مشکل مدیران در زمان مذاکره باید تیم های توسعه در جریان این مذاکرات قرار گرفته تا بتوانند مسیر مشخصی برای توسعه و ادغام سیستم ها مشخص کنند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]