[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]
Startup (استارت آپ یا کسب و کار نوپا)
یکی از اصطلاحات استارتاپی (startup) میباشد، به یک تیم و یا کسب و کار نوپا و نوظهور گفته میشود که معمولا به تازگی و در نتیجه کارآفرینی ایجاد شده است، توانایی رشد سریع دارد، و در جهت ارائه خدمات و یا محصول نوآوری داد و دوام پذیر میباشد و برای حل یک نیاز آن جامعه ایجاد شده است، این نوع کسب و کارها بر مبنای یک ایده ی خطرپذیر و یک مدل کسب و کار نامشخص و بازاری فرضی بنا میشوند.
Journey Ahead (اول راه یا اول سفر)
ابتدای ترین مرحله شکل گیری یک استارتاپ میباشد، در این مرحله شما ایده ای در سر دارید و آن بیشتر شبیه یک رویا میباشد، شما در حال پرورش آن در ذهن خود هستید و هنوز آن را به روی کاغذ نیاورده اید.
Seed stage (مرحله کشت ایده)
1. نیاز سنجی: کسب و کار شما باید نیازی از جامعه هدف خود برطرف کند، از این رو شما با شناسایی نیاز مشتریان خود خدمات و یا محصولی مرتبت با آن نیاز را ارائه خواهید داد.
3.Market Analysis یا تحلیل بازار: در واقع قدمی است که یک کسب و کار برای جمع آوری اطلاعت برمیداره تا بتواند تصویری واضح از نقاط قابل دست یابی در بازار به دست آورد و سلیقه مشتریان خود نسبت به خرید خدمات و یا محصول را بداند
دیگر اصطحلاحات استارتاپی seed funding (سرمایه مرحله کشت ایده)
اولین حامی استارتاپ ها سرمایه گذاران میباشند، از این رو تیم و یا آن کسب و کار نوپا با یک جستجوی محلی و یا اینترنتی میتواند با افراد و یا شرکت های سرمایه گذاری اقدام به همکاری نماید که طبق قوانین و مقررات پذیرفته شده در بازار قرردادی میان آن ها بسته می شود، از این رو بخشی از سهام آن کسب و کار نوپا یا استارتاپ به سرمایه گذار واگذار می شود، که آن کسب و کار در ابتدا ارزش گذاری اولیه شده سپس سرمایه جذب می شود.
Prototype (نمونه اولیه)
نمونه اولیه راهی سریع و ارزان برای معرفی کسب و کار خود به مشتریان و دریافت نظر آنان نسبت به محصول و یا خدمات شما میباشد از این رو تولید نمونه اولیه برای نظرسنجی و شناخت بهتر محصول شما ضروری میباشد.
Business Plan (طرح کسب و کار)
از سوی دیگر هر کسب و کاری نیازمند سرمایه گذار میباشد از این رو اگر کسب و کار شما دارای Business Plan نباشد و طرح کسب و کار شما مشخص نشده باشد شما نمی توانید سرمایه گذار برای کسب و کار خود پیدا کنید.
Minimum Viable Product به اختصار MVP (حداقل محصول قابل عرضه)
از طریق MVP میتوان فهمید چگونه مشریان شما را پیدا خواهند کرد و آیا حاضر هستند برای محصول شما هزینه کنند، و نکته بسیار مهم این است که MVP به شما نشان خواهد داد که آیا این ایده و کسب و کار موفق خواهد بود یا خیر؟
Minimum Viable Valuable Validated Product به اختصار MVVVP
حداقل محصول با قابلیت عرضه (فروش و میزان سود دهی) ارزشمند (سودمند بودن برای جامعه) معتبر (اعتبار بخشیدن به تیم )
Initial Public Offering به اختصار IPO (عرضه اولیه عمومی)
به عرضه ی اوراق بهادار شرکت به عموم برای اولین بار و بدون سابقه ی قبلی قیمت گذاری میگویند.
Accelerators (شتاب دهنده ها)
شتاب دهنده ها شرکت های خصوصی هستند که تیم ها و استارتاپ ها را از همان ابتدای شروع فعالیت حمایت کرده و به آن ها تجهیزات مورد نظر و سرمایه اولیه را در اختیار آنها قرار میدهند، روش کار شتاب دهنده ها با یکدیگر متفاوت است از این رو بعضی از شتاب دهنده ها تیم های استارتاپی را در یک فضای رقابتی قرار داده و در نهایت بر روی بهترین تیم و بهترین ایده سرمایه گذاری میکنند اما بعضی دیگر به هر تیم فرصتی داده تا خود را شکوفا کرده و بر روی تک تک ایده های پذیرفته شده سرمایه گذاری میکنند.
Incubators (مراکز رشد)
برخلاف شتاب دهنده ها مراکز رشد مجموعه های دولتی و یا وابسته به یک مرکز دولتی میباشند، این مراکز از استارتاپ های حمایت میکنند که در راستای سیاست های کلان کشور هدف گذاری شوند.
Non Disclosure Agreement (پیمان نامه عدم افشا)
یکی دیگر از اصطلاحات استارتاپی NDA یا پیمان نامه عدم افشا میباشد، قراردای است که طرفین موافقت میکنند که نسبت به نوع قرارداد بسته شده هیچ اطلاعاتی را افشا نکنند، این نوع پیمان نامه عدم افشا برای محرمانه نگه داشتن اطلاعات مهم مجموعه و اطلاعات کاری طرفین که از نوع بسیار مهم و محرمانه است را افشا نکنند.
Venture Capital (سرمایه گذار خطر پذیر)
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
ثبت ديدگاه