[vc_row][vc_column][vc_column_text]

خیلی ها فکر می کنند که یک ایده موفق استارتاپی یک شبه پیش می آید، اما نمی دانند که زمان زیادی باید صرف آن کرد و مرتکب اشتباهات فراوانی شد، هر قدم اشتباه فرصتی برای یاد گرفتن است البته تازمانی که موجب سقوط کامل شرکت نوظهور شما نشود. در اینجا همراه شتاب دهنده بیزمش شوید تا 6 قدم حیاتی قبل از راه اندازی استارتاپ خود باید بردارید را آورده ایم.

1. تصمیم بگیرید چه چیزی مفید است، مابقی را کنار بگذارید

هزاران ایده خارق العاده استارتاپی وجود دارد، اما هرکسی این جرعت و توانایی را ندارد که به سراغ آن ها برود و جامعه عمل به آن بپوشاند، و بعضی ها نیز به سرعت شکست خورده و عقب نشینی می کنند،هیچ بنیان گذار مبتدی استارتاپی وجود ندارد که با شک و تردید مواجه نشود، اما اگر بتوانید بر این موانع غلبه کنید ، در مسیر صحیح هستید.

در برنامه ریزی دقیق باشید: برای اولین گام های خود یک نقشه راهبردی استراتژیک طراحی کنید. زمان را هدر ندهید، به انتقادهای غیرسازنده بی اعتنا باشید، متمرکز بر ایده ی خود باشید، یکی از راهکارهای انجام این کار برنامه ریزی دقیق می باشد.برای اولین گام های خود یک نقشه راهبردی استراتژیک طراحی کنید و تمام موقعیت های ممکن که احتمال دارد موجب شود مسائل اشتباه پیش برود را پیش بینی کنید. گرچه شما نمی توانید تمامی آن ها را پیش بینی کنید، اما این یک تمرین خوب در روزهای ابتدای شماست.

2. رقبای خود را بررسی کنید

ناگفته نماند که شما باید بخش بازار مورد نظر خود را مورد بررسی قرار دهید، تنها به دنبال نقاط ضعف رقبای خود نباشید ببینید که نقاط قوت آن ها چیست؟ شما می توانید بر روی نقاطی که مشتری را جذب کرده کار کرده و آن را ارتقاء دهید، حتی اگر ایده کاملا برای رقیب شماست، گاهی اختلاف واقعی در کار انجام دادن بهتر آن کار است، نه تغییرات چشمگیر آن.

3. ایده ی خود را ساده کنید

مطمئن شوید که ایده ی شما شفاف است، چندبار بررسی کنید، افکار و ایده های مبهم موجب برنامه کسب و کار مبهم می شود و عدم وضوح می تواند یک مانع بزرگ باشد، پیش از راه اندازی استارتاپ نکات نامشخص و منفی زیادی در ایده شما وجود دارد پس شما باید سخت تلاش کنید که آن ها را به حداقل برسانید، بهترین باه حل برای این امر ساده سازی ایده تجاری شما تاحد ممکن است، سپس بر اساس ایده اصلی به آن شاخ و برگ دهید تا تمام جنبه های کاری در راستای هدف اصلی پیش بروند.

4. خودآموز باشید

آژ سایر کارآفرینان موفق مشاوره بگیرید، با کمک شبکه سازی ارتباطات دوستان خود به شبکه ای از منتورها و کارآفرینان دسترسی پیدا کنید، اغلب استارتاپ ها چالش های مشابهی دارند و آنان پییش از شما با آن چالش ها رو به رو و راه حلی برای آن پیدا کرده اند، هر زمانی که سوالی داشته باشید این شبکه ی عظیمی که ساخته اید در دسترس خواهد بود و شما می توانید از آن ها مشاوره بگیرید، به یاد داشته باشید در مرحله پیش اجرا استارتاپ خود همیشه مطالعه کنید، کتاب های کسب و کار بخوانید مجلات را بخوانید و اخبار را دنبال کنید، همیشه در تلاش باید که به روز باشید.

5. کارها را برون سپاری کنید

از آنجایی که استارتاپ ها در اولین قدم ها بوجه مالی محدود و اندکی دارند، استخدام نیروی کار متخصص با دستمزد مناسب کاری بسیار دشوار است، از این رو برای امور کارها شما می توانید از افراد دارای تخصص که دورکاری انجام می دهند و به صطلاح فری لنسر هستند استفاده کنید، این بهترین روش برای کشف استعدادهای متخصص تجاری شما می باشد.

6. اولویت سوددهی نمی باشد

به دنبال سود دهی سریع نباشید، زیرا این احتمال وجود دارد که شما موفق نشوید، این بخشی از شفاف سازی ایده شما می باشد، شما چطور می توانید تصمیمات اساسی بگیرید زمانی که تمام تمرکز شما بر روی سودآوری است، البته این به معنای بیخیال شدن از درآمد زایی نمی باشد، قبل از راه اندازی استارتاپ خود شما باید مدل تجاری خود را طراحی کرده و برنامه استراتژیک استارتاپ خود را داشته باشید، زمانی که همه این موارد را به درستی پیاده سازی کنید، سود دهی راه خودش را پیداکرده و به سمت شما خواهد آمد.

کلام آخر

به عنوان کارآفرین، ما همه اشتباهاتی میکنیم، اما در نهایت آنان که از اشتباهات خود درس گرفته موفق می شوند، شما نیا دارید که کارها را به درستی انجام دهید آن هم از ابتدا برای راه اندازی استارتاپ باید یک برنامه ی دقیق قبل از راه اندازی آن داشته باشید در غیراینصورت استارتاپ شما موفق نخواهد شد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]