[vc_row][vc_column][vc_column_text]
تا به حال به این فکر افتاده اید که کسب و کار خودتان را راه اندازی کنید، اما برای راه اندازی یک کسب و کار هرچند کوچک شما نیاز دارید که یک سری اصول اولیه را بررسی کنید و در چارچوب آن اقدام به راه اندازی تجارت خود کنید. بدون راهنمایی و دریافت مشاوره از صاحبان حرفه در این عرصه زمانی که وارد کار شوید مطمئن باشید که گیج و سردرگم خواهید شد برای جلوگیری از این اتفاقات قبل از هر چیزی نیاز دارید تا تجارت خود را بررسی کرده و آن را خوب بشناسید اما چطور؟ با ما در بیزمش همراه شوید تا به بررسی این امر بپردازیم.
[/vc_column_text][vc_column_text]
مواجهه با ترس ها و بهانه ها:
بزرگترین دشمن اهر شخص ترس های او و بهانه های است که برای انجام ندادن یک کار به کار می برد، اگر رویای راه اندازی یک کسب و کار را در سر می پرورانید و هنوز دست به کار نشده اید، باید به شما بگویم که بهانه های شما و ترس ها موجب شده که تا الان دست به راه اندازی تجارت خود نزده اید، این امر که ریس باشید ترسناک می باشد و نحوه برخورد شما با آن و مواجهه با مسئولیت های که برای شما به وجود می آید نیز دشوار می باشد، اما باید به شما بگویم که اگر علاقه مند به راه اندازی کسب و کار خود هستید، اول از هرچیزی مجدد به علاقه ی خود فکر کنید سپس به صدد آن آیید تا با بهانه ها و ترس های خود مواجه شوید.
شنونده ی خوبی باشید:
به چیزهایی که از خانواده ، دوستان، متخصصان یا حتی خودتان می شنوید ، گوش دهید.
شنونده ی خوب بودن کار سختی است اما نتیجه ی آن بسیار شما را شگفت زده می کند، زمانی که دیگران در رابطه با کار شما درحال ایده دادن هستند بهترین زمان است تا آن ایده ها بقاپید و در گوشه ای از ذهنتان بسپارید تا در زمان شروع یک تجارت از آن استفاده کنید.
نکته ی بعدی این است که زمانی که دیگران از راه اندازی کسب و کار شما باخبر می شوند توجه کنید که آنان با زبان بدن خود در حال تشویق شما هستند یا تمسخر آن، حتما از آنان بخواهید که صادقانه در رابطه به کار شما نظر دهند، چراکه آنان از دید یک مشتری نظر خود را می گویند که ارزش بسیاری برای شما دارد.
خلق یک راه حل:
در عوض این که همش به فکر این باشید که چه چیزی بفروشید، به راه حل های ممکن نیز فکر کنید، زمانی که کسب و کار شما توانایی حل یک مشکل را داشته باشد، در جذب مشتری بسیار موفق تر عمل خواهد کرد، به رقبای تجاری خود توجه کنید و ببینید محصول آنان چه مشکلی دارد، آن مشکل را شما حل کنید و یا جلوی به وجود آمدن آن را بگیرید.
ساده بگیرید:
اکنون برای خلق یک کسب و کار ایده خاصی در سر دارید، در قدم اول باید زرق و برق ها را کنار بگزارید، تجارت شما هنوز کوچک است پس بجای تجملی کردن آن بر روی کیفیت کار کرده و با قیمت مناسب آن را به مشتری عرضه کنید، در عین سادگی فراموش نکنید که خواسته های مشتری چیست؟ و آن را برآورده کنید تا با یک استراتژی مناسب بخشی از بازار را تصاحب کنید.
ویژگی های بلامصرف و یا کم مورد توجه را از محصول خود حذف کنید تا مشتری کم نشود.
هزینه ها را برآورد کنید:
زمانی که شما اقدام به راه اندازی یک تجارت می کتید، باید به ارزش و هزینه های آن فکر کنید، برای مثال: شما نیاز به ففضای کاری دارید، هزینه اجاره چقدر می شود، تجهیزات، مواد اولیه، هزینه های جانبی و موارد دیگر را نیز باید در نظر داشته باشید. هزینه های غیر منتظره را نیز در نظر داشته باشید، همچنین هزینه خود (هزینه های زندگی) ، تا بتوانید یک بودجه ی تجاری را به وجود بی آورید، هرچند بر روی وام های بانکی نیز می توانید حساب کنید، با تمام این موارد می توانید بهترین تصمیم را برای تجارت خود بگیرید.
خودتان رابدون پول تصور کنید:
به این تصور برسید که هیچ پولی ندارید صفر از نظر مالی، در حین کسب و کار ممکن است هیچ پولی نداشته باشید، خودتان را برای آن آمداده کنید، این یک امر طبیعی میان صاحبان کسب و کار است.
به منابع درآمدی خود فکر کنید، چقدر زمان می برد که تمام شود؟ و شما در بازه زمانی طولانی و یا کوتاه مدت بدون پول باشید، و در این میان اتفاقاتی رخ دهد که شما را به چالش بکشد، اگر به تمامی این مسائل فکر کنید زمانی که اتفاق می افتد شما آماده مواجه با آن هستید.
[/vc_column_text][vc_column_text]
در مورد تجارت خود صحبت کند:
یکی از چالش های پیش روی صاحبان کسب و کار این است که نمی دانند فروش خود را از کجا و چگونه شروع کنند، شاید برای شما دشوار باشد تا با دیگران در رابطه با عقاید و نظرشان صحبت کنید، مخصوصا زمانی که شما نوپا نیز باشید، باید ترس خود را نسبت به نظر و عقاید دیرگان در رابطه با تجارت خود کنار بگذارید، اگر نتوانید دیگران را متقاعد کنید که از محصول شما استفاده کنندو از کمپانی شما حمایت کنند، تجارت شما با شکست مواجه می شود.
در مورد قوانین کسب و کار اطلاعات کسب کنید:
راه اندازی یک کسب و کار هیجان انگیز خواهد بود اما زمانی که به رعایت نکات قانونی آن می رسیم بسیار خسته کننده و حوصله سر بر می شود، اما باید این نکات را رعایت کنیم، از جمله نکات قانونی ایجاد سیستم حسابداری است که باید طبق قانون پیش برود، پرداخت مالیات و بیمه ی کارکنان و پرداخت حقوق به آنان نیز جزء مهم ترین نکات قانونی می باشد.
بین دانای و اشتیاق خود تعادل فراهم کنید:
یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در تجارت ، اشتیاق برای به اجرا در آوردن ایده های تجاری است. اشتیاق در این امر می تواند پروسه رشد تجاری فرد را فراهم کند اما اجازه ندهید که این شور و اشتیاق بیش از حد به شما غلبه کند و روی تصمیمات شما تاثیرگزار باشد.
اشتیاق و انگیزه می تواند شما را به جلو ببرد اما علم و دانایی شما را به مسیر درست هدایت می کند ، پس تحقیق کردن را فراموش نکنید.
شروع یک تجارت و یک کار جدید مانند راندن یک ماشین است که اشتیاق و انگیزه مانند بنزین عمل می کنند و ذهن کنترل گر شما مانند فرمان ماشین و هدایت گر آن است.
خود را ارزیابی کنید:
برای این که خود را ارزیابی کنیم ابتدا باید به ابتدایی ترین سوال پاسخ دهیم، چرا می خواهید کسب و کار برای خود راه اندازی کنید؟ و چه نوع تجارتی را می خواهید آغاز کنید؟
در این زمان از خود سوالات مهم تری و کاربردی تری بپرسید تا با نوع کسب و کار خود آشنا شوید.
این سوالات شامل:
- در چه زمینه ای مهارت دارید؟
- شور و اشتیاق شما چیست؟
- حوزه تخصص شما کجاست؟
- چقدر می توانید هزینه کنید؟
- چقدر سرمایه لازم دارید؟
- آیا شما حاضر هستید کارآفرین باشید؟
در زمان پاسخ گویی به این سوالات با خود صادق باشید، صداقت در پاسخگویی به شما در حرکت به جلو کمک می کند.
به یک ایده کاری فکر کنید:
ایده شما یک ایده کاملا متفاوت است؟
با پیشرفت تکنولوژی چه دست آوردی در زمینه ی کاری شما به دست خواهد آمد که موجب تغییر کلی کسب و کار شما می شود؟ آیا می توانید تغییرات را به سرعت اعمال کنید و یا یک راه حل برای جلو رفتن با آن پیدا کنید؟
مهارت هایتان را وارد زمینه جدید کنید:این کاری است که بسیاری از شرکت ها و صنایع همیشه انجام می دهند در این موارد، چشم اندازهای جدید می تواند تفاوت ها را ایجاد کند.
از روش بهتر، ارزان تر و سریع تر استفاده کنید :آیا ایده تجاری شما جدید نیست؟ اگر اینطور است، درباره پیشنهادها فعلی فکر کنید و بر روی نحوه ایجاد چیزی بهتر، ارزان تر یا سریع تر تمرکز کنید.
تحقیقات بازاریابی انجام دهید :
مشابه کسب و کار شما وجود دارد ؟ اگر نه،آیا دلیل قانع کننده ای برای شروع این کار دارید؟
پیشنهاد می شود درباره رقبای احتمالی و یا شرکای خود در بازار تحقیق کنید چرا که این کار اهدافی را که باید برای تحقیقات خود تکمیل شوند را تجزیه و تحلیل می کند.
سه مورد از معمول ترین اشتباهات که در تحقیق بازاریابی صورت می گیرد عبارتند از:
استفاده از تحقیقات ثانویه.
استفاده فقط از منابع آنلاین.
فقط انتخاب افراد آشنا.
بازخورد بگیرید :
اجازه دهید که افراد با محصول یا سرویس شما تعامل داشته باشند و از نظرات آنها مطلع شوید چرا که نظرات متفاوت می تواند به شما کمک کند.
یکی از آسان ترین روش ها برای استفاده از بازخورد این است که بر رویکرد “راه اندازی ناب” تمرکز کنید این رویکرد ، سه اصل دارد نمونه سازی، آزمایش و راه اندازی.
برنامه کاری خود را بنویسید.
به امور مالی رسیدگی کنید.
محصولات و خدمات خود را ارتقا دهید.
تیم خود را تکمیل کنید.
یک مکان مشخص برای تجارت خود تایین کنید.
فروش را آغاز کنید.
کسب و کار خود را توسعه دهید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
ثبت ديدگاه